Vattenmaskiner för företag

Att ha tillgång till rent och friskt vatten är viktigt för både hälsa och trivsel på arbetsplatsen. Därför är det allt vanligare att företag väljer att hyra en vattenautomat till kontoret. Genom att hyra vattenmaskin kan man säkerställa att alla anställda alltid har tillgång till kallt och rent vatten, utan att behöva köpa och bära hem tunga vattenflaskor. Här kommer vi att titta närmare på fördelarna med att hyra en vattenautomat till kontoret och vad man bör tänka på innan man gör sitt val.

Hyra vattenautomat till kontor

Om du behöver en vattenmaskin till ditt kontor kan du enkelt hyra en från olika företag som specialiserar sig på att leverera sådana tjänster. Det finns flera företag som erbjuder hyra av vattenmaskiner eller vattenautomater i Sverige. Dessa företag erbjuder olika typer av maskiner som kan passa olika behov.

Innan du bestämmer dig för vilken vattenmaskin eller vattenautomat du vill hyra till ditt kontor, bör du utvärdera dina behov. Till exempel, hur många personer kommer att använda maskinen, vilken typ av vatten du föredrar (stillvatten eller kolsyrat vatten) och hur ofta du behöver fylla på maskinen. Detta kan hjälpa dig att välja en maskin som passar dina krav.

Hyra vattenmaskin till kontor hos Monteriva

Monteriva är ett företag som erbjuder högkvalitativa vattenmaskiner för uthyrning till kontor och andra verksamheter. Genom att hyra vattenmaskin från Monteriva kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv maskin som levererar friskt och gott vatten till dina medarbetare.

Monteriva erbjuder olika typer av vattenmaskiner som kan passa olika behov. Du kan välja mellan stillvatten eller kolsyrat vatten, och det finns också möjlighet att välja en maskin med extra funktioner, till exempel en kylfunktion. När du hyr en vattenmaskin från Monteriva ingår alltid service och underhåll. Detta innebär att du kan vara säker på att maskinen alltid fungerar optimalt och att eventuella problem snabbt åtgärdas.

Typer av vattenmaskiner som finns tillgängliga att hyra

När du ska hyra en vattenmaskin till ditt kontor har du flera olika alternativ att välja mellan. Här är några av de vanligaste typerna av vattenmaskiner som finns tillgängliga att hyra:

 • Kolsyrepatronmaskin: Denna typ av vattenmaskin använder en kolsyrepatron för att kolsyra vattnet. Den är enkel att använda och kan ge dig kolsyrat vatten på bara några sekunder.
 • Stillvattenmaskin: En stillvattenmaskin ger dig rent och kallt vatten utan kolsyra. Detta är ett bra alternativ för de som föredrar att dricka stillvatten.
 • Vattenautomat: En vattenautomat är en stor maskin som rymmer mycket vatten och ger dig möjlighet att fylla på dina egna flaskor eller koppar. Detta är ett bra alternativ för de som vill minska användningen av engångsplast.
 • Kyl- och varmvattenmaskin: Denna typ av vattenmaskin ger dig både kallt och varmt vatten, vilket kan vara praktiskt om du vill använda vattnet till att göra te eller kaffe.

Hyra vattenmaskin pris

När det kommer till att hyra en vattenmaskin till ditt kontor är det viktigt att ha koll på priser och kostnader för att kunna göra en välgrundad beslut. Priset för att hyra en vattenmaskin kan variera beroende på vilken typ av maskin du väljer, hur många personer som kommer att använda maskinen och vilken typ av vatten du föredrar.

Hos Monteriva har du möjlighet att välja mellan flera olika prisklasser beroende på vilken typ av maskin du vill hyra. Priserna börjar från cirka 400 kr per månad, men kan variera beroende på dina specifika behov.

Installation och underhåll av hyrda vattenmaskiner

När du hyr en vattenmaskin ingår installation och underhåll. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att få maskinen på plats eller att den inte fungerar som den ska. Tekniker kommer till ditt företag och installerar maskinen på ett professionellt sätt, så att den fungerar optimalt från första dagen.

Underhåll av vattenmaskinen är också inkluderat i hyresavtalet. Om det skulle uppstå något problem med maskinen, som till exempel att den inte avger tillräckligt med kolsyra eller att vattnet inte är tillräckligt kallt, så kommer tekniker att åtgärda problemet på plats. För att säkerställa att maskinen alltid fungerar som den ska, så ingår också regelbundna servicebesök i hyresavtalet.

Fördelar med att hyra vattenautomat 

 • Alltid tillgång till rent och friskt vatten
 • Minskar användningen av engångsplast
 • Sparar tid och pengar på att köpa vattenflaskor
 • Installering och underhåll ingår i hyresavtalet
 • Praktiskt för anställda som vill ha kolsyrat eller stillvatten
 • Ger möjlighet att erbjuda kallt och varmt vatten för till exempel te och kaffe
 • Flexibla hyresavtal med olika prisklasser att välja mellan