Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Har du ett företag och är i behov av kontorsstädning? Att få hjälp med städningen på kontoret har många fördelar och säkerställer en arbetsplats som är både hygienisk och mer trivsam.

Att hitta en städfirma som hjälper dig med kontorsstädning är inte svårt, eftersom det finns många bra alternativ att välja mellan. Det som däremot kan vara knepigt är att veta vad du ska titta efter och hitta ett företag med så bra priser som möjligt.

Här kan du läsa mer om hur kontorsstädning fungerar, hur du hittar bra och pålitliga städfirmor i Stockholm och fördelarna med att ha ett rent och fint kontor. En ren arbetsplats avspeglar inte bara ditt företag på bästa sätt, utan det minskar också sjukfrånvaro hos dina anställda.

Kontorsstäd Stockholm

Det finns flera fördelar med att anlita kontorsstädning i Stockholm. Att driva ett företag är mycket tidskrävande och då kan det vara skönt att slippa tänka på städning och renhållning på företaget. En städfirma anpassar sig efter era behov och städar kontoret på en frekvens som passar er. Du väljer själv hur ofta du vill ha städning och vad det är för moment som ska ingå. 

Stockholms Städsystem AB erbjuder kontorsstädning i Stockholm och har på deras senaste kundundersökning nått 100 % nöjda företagskunder tack vare god kvalitet i arbetet och lyhördhet till kunderna.

Även Julias Städservice erbjuder kontorsstädning i Stockholm via engagerad och utbildad städpersonal med lång erfarenhet. Julias Städservice står för kvalitet och noggrannhet och erbjuder garanti på sina tjänster för att du som kund ska känna dig trygg att jobbet blir gjort på korrekt sätt. Här kan du även ta del av anpassat kontorsstäd utifrån dina önskemål, samtidigt som du slipper bindningstider.

Den främsta fördelen med professionell städning är naturligtvis att du slipper göra jobbet själv och samtidigt kan vara säker på att kontoret alltid är hygieniskt och snyggt. Nackdelen med att anlita är att det kostar pengar och att du som företag inte kan använda dig av RUT-avdrag för att sänka dina kostnader. Dock har du alltid rätt att dra av momsen.

basket

Vad ingår?

Vad som ingår i en kontorsstädning varierar mycket beroende på städföretag och era behov. Det vanligaste är att golven dammsugs och våttorkas och att alla fria ytor rengörs från fläckar och damm.

Många företag väljer även att lägga till vattning av blommor såväl som byta av entrémattor. Andra städmoment som är vanligt förekommande är städning av kök, in/ut-plock av diskmaskin och rengöring på kontorets toaletter och sanitet.

Finns det städmoment som är extra viktiga för dig är det bra att tala med en arbetsledare på företaget i samband med ert första möte.

budget

Pris

Hur mycket en kontorsstädning kostar är en fråga som nästan är omöjlig att besvara. Faktorer som kommer att påverka priset är bland annat hur stort ditt kontor är, hur hög smutsnivå som finns, vilka städmoment du vill ska ingå, hur många som arbetar på kontoret och hur ofta du vill ha städning.

Priset per städtillfälle blir längre om du väljer en tätare frekvens, men det sammanlagda priset för städningen kommer då att kosta mer. Om städfirman sätter pris per timme ligger det vanligtvis runt 200–300 kr ex moms.

Sverige & Co - Kontorsstädning Göteborg

Hos Sverige & Co kan du få hjälp med kontorsstädning i Göteborg med omnejd. Sverige & Co erbjuder olika tjänster för företag, som fönsterputsning, flyttstäd och så klart regelbunden kontorsstädning i GöteborgHär kan du även beställa förbrukningsmaterial för kontoret, som pappershanddukar, kaffe eller fruktkorgar.

SOL Facility Services – kontorsservice Stockholm

SOL Facility Services erbjuder helhetslösningar inom kontorsservice för företag runt om i hela Sverige, med utgångspunkt i Stockholm. Ta del av kontorsservice av högsta kvalitet samtidigt som ni får ett proffsigt bemötande och service i världsklass. SOL Facility Services erbjuder allt från kontorsväxter och entrémattor till fruktkorgar och kaffemaskiner till kontoret. De har allt man kan önska för ett uppstyrt och trivsamt kontor.

Rent kontor

Att ha ett rent kontor är viktigt av flera orsaker. Till att börja med vill du att ditt företag presenteras på bästa sätt för besökare, samarbetspartners och kunder, men du vill också skapa en arbetsplats som är hygienisk och trevlig att vistas på för dina anställda.

Ett kontor som är rent kommer inte bara att kännas fräschare, utan det minskar också sjukfrånvaron och minimerar risken för att virus och bakterier kan sprida sig.

Här gäller det att hitta en städfirma som du känner dig trygg med och som kan erbjuda dig flexibilitet och fasta priser. Kom ihåg att priserna kan variera kraftigt, se därför till att efterfråga offerter från flera olika företag så att du kan jämföra i lugn och ro.

Hitta bästa städfirman i Stockholm

I jakten på den bästa städfirman i Stockholm, där du önskar professionell hjälp med kontorsstädningen, är Städfirma.nu en utmärkt utgångspunkt. Den här plattformen samlar de bästa städfirmorna i Stockholm, vilket ger dig möjligheten att enkelt jämföra priser, tjänster och framförallt kundomdömen. Oavsett om du behöver regelbunden städning eller en engångsinsats, så kan du via städfirma.nu få skräddarsydda offerter som matchar just dina behov och förväntningar. Använd denna resurs för att säkerställa att du väljer en städfirma i Stockholm med ett starkt omdöme, som kan leverera kvalitativ service och skapa en trevlig samt ren arbetsmiljö för ditt företag.

Städning av offentliga miljöer Stockholm

Att anlita professionell städning för ditt kontor är inget måste. Om du vill spara pengar kan du lika gärna ta hand om städningen själv. Däremot gäller andra regler vid offentliga verksamheter och här är en städfirma nästan ett måste.
I majoriteten av sådana verksamheter och miljöer som finns i Stockholm idag är det en städfirma som tar hand om lokalvården. Till skillnad från kontor och andra mindre verksamheter och lokaler behöver städningen utföras dagligen, något som kan vara svårt att klara av på egen hand.
Är du i behov av städning till skola i Stockholm är det viktigt att välja ett lite större städföretag med många anställda, eftersom det sällan är en lokalvårdare som tar hand om hela arbetet. På dessa typer av städ har Folkhälsomyndigheten publicerat allmänna råd på hur städningen bör gå till.