Kontorsstädning och kontorsservice

För att alla ska trivas på kontoret är det viktigt att det är rent och fräscht, och att växter, kaffemaskiner och liknande sköts om regelbundet. Läs mer om betydelsen av rena kontor hos Arbetsmiljöverket.

Kontorsstädning – städfirmor i Stockholm och Göteborg

Att hålla rent på kontoret blir lätt för mycket för de anställda på kontoret, och med proffshjälp från en städfirma får du tid över till annat. Här får du några tips på städfirmor i rikets två största städer, som kan hjälpa dig med kontorsstädning och lite till.

Sverige & Co - Kontorsstädning Göteborg

Hos Sverige & Co kan du få hjälp med kontorsstädning i Göteborg med omnejd. Sverige & Co erbjuder olika tjänster för företag, som fönsterputsning, flyttstäd och så klart regelbunden kontorsstädning i Göteborg. Här kan du även beställa förbrukningsmaterial för kontoret, som pappershanddukar, kaffe eller fruktkorgar.

SOL Facility Services – kontorsservice Stockholm

SOL Facility Services erbjuder helhetslösningar inom kontorsservice för företag runt om i hela Sverige, med utgångspunkt i Stockholm. Ta del av kontorsservice av högsta kvalitet samtidigt som ni får ett proffsigt bemötande och service i världsklass. SOL Facility Services erbjuder allt från kontorsväxter och entrémattor till fruktkorgar och kaffemaskiner till kontoret. De har allt man kan önska för ett uppstyrt och trivsamt kontor.

Sophantering och källsortering på kontor

Ett vanligt kontor producerar ganska mycket avfall, och mycket ska så klart återvinnas. Förutom kärl för kontorspapper och pantburkar bör det finnas möjlighet att kompostera matrester från matlådor. För ett 100 % grönt kontor kan ett företag som Office Recycling hjälpa er med källsortering för kontor. Här kan du dels köpa avfallskärl och återvinningsprodukter, dels abonnera på återvinning med sophämtning.

Kontorsstädning – städfirmor i Stockholm och Göteborg

Att hålla rent på kontoret blir lätt för mycket för de anställda på kontoret, och med proffshjälp från en städfirma får du tid över till annat. Här får du tre tips på städfirmor i rikets två största städer, som kan hjälpa dig med kontorsstädning och lite till.